«الحاق دانشکده تجارت و بازرگانی به دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران»

الحاق دانشکده تجارت و بازرگانی به دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران

دکتر روشندل: ضمن تشکر از تلاش‌های بی‌وقفه دکتر آقازاده و همکاران ایشان، باید بگویم که بدون زحمات و تعهد ایشان، تأسیس این دانشکده امکان‌پذیر نبود.با توجه به ماهیت بین‌رشته‌ای رشته‌های تجارت و بازرگانی و ارتباط نزدیک آن‌ها با حوزه مدیریت، الحاق این دانشکده به دانشکدگان مدیریت، تصمیمی منطقی و ضروری بود.این اقدام می‌تواند به ایجاد برنامه‌های آموزشی جامع‌تر و به‌روزتر، تقویت همکاری‌های بین‌رشته‌ای و انجام پژوهش‌های کاربردی‌تر در این زمینه‌ها کمک کند.امیدوارم با همدلی و تلاش تمامی اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان، شاهد دست‌یابی به اهداف والای آموزشی و پژوهشی در این حوزه باشیم و بتوانیم گامی مؤثر در جهت تربیت متخصصان کارآمد و متعهد برای بازار کار کشور برداریم.

دکتر کمره‌ای: ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دکتر آقازاده و تمامی کسانی که در ایجاد و تأسیس دانشکده تجارت و بازرگانی تلاش نموده‌اند، باید بگویم که این اقدام، گامی مهم در جهت ارتقای سطح آموزش و پژوهش در حوزه تجارت و بازرگانی در دانشگاه ما به شمار می‌رود.الحاق این دانشکده به دانشکدگان مدیریت، فرصت‌های جدیدی را برای رشد و توسعه رشته‌های مختلف، اعضای هیأت علمی و فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه فراهم می‌کند.با تجمیع منابع و امکانات این دانشکده با دانشکدگان مدیریت، می‌توانیم شاهد هم‌افزایی و ارتقای کیفی در تمامی این زمینه‌ها باشیم.همچنین، این اقدام می‌تواند به جذب دانشجویان مستعدتر و ارتقای سطح علمی فارغ‌التحصیلان منجر شود.