امضای تفاهم‌نامه همکاری میان «دانشکده تجارت و بازرگانی دانشگاه تهران» و «دانشگاه بین‌المللی چابهار»

«دانشکده تجارت و بازرگانی دانشگاه تهران» و «دانشگاه بین المللی چابهار» به‌ منظور دستیابی به اهداف اسناد بالا دستی نظام اموزشی عالی کشور و توسعه سرمایه های فکری در منطقه ی راهبردی مکران ، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

این تفاهم‌نامه در تاریخ 10 اردیبهشت 1403 به امضای آقایان دکتر عبدالغفور بادپا، سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار و دکتر هاشم آقازاده، رئیس دانشکده تجارت و بازرگانی دانشگاه تهران رسید.

با امضای این تفاهم‌نامه طرفین حد اعلای تلاش خویش را در جهت گسترش توان ملی در حل مشکلات و معضلات علمی- تحقیقاتی موضوع این تفاهم‌نامه و نیل به خوداتکایی ملی مبذول داشته و از هیچ کوششی در این جهت دریغ نخواهند نمود.