اولین دوره آموزشی DBA ( فین تک) دانشکده رونمایی شد

مراسم رونمایی از اولین دوره آموزشی DBA با گرایش فناوری‌های مالی (فین‌تک) چهارم بهمن ماه با حضور دکتر هاشم آقازاده ریاست دانشکده تجارت و مالیه ، هیات رئیسه دانشکده ، دکتر سید صابر امامی مدیرعامل شرکت عصر امین کارآفرین، جمعی از اساتید دوره و مدیران و فعالان اکوسیستم فین‌تک کشور در هتل پارسیان آزادی برگزار شد.

در این مراسم  که با هدف معرفی و بیان اهمیت و ضرورت اجرای دوره آموزشی DBA (فین تک) و کاربرد آن در صنعت برگزار شد  دکتر هاشم آقازاده ریاست دانشکده تجارت و مالیه طی سخنانی  گفت : دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران از ابتدای تأسیس تاکنون به دنبال بهره‌گیری از ظرفیت‌های صنعت مالی در حوزه آموزش و یادگیری خود نموده است و این رویکرد را در تدوین این دوره کاربردی نیز داشته است . در ادامه دکتر امامی ضمن بیان تلاش‌هایی که با همفکری اساتید و مدیران دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران و  شرکت عصر امین کارآفرین جهت تدوین برنامه های این دوره  ، یادگیری مباحث مرتبط با فین‌تک را برای فعالان این عرصه امری ضروری دانست. وی خاطر نشان کرد که عصر امین کارآفرین در طرح‌ریزی و اجرای این دوره از ظرفیت‌های استارت‌آپ‌های زیر مجموعه خود نیز استفاده کرده است.

در پایان این مراسم دکتر امامی ضمن بیان استقبال دانش‌پذیران از این دوره تاکید کرد که روزشمار ثبت‌نام اولین دوره DBA (فین‌تک) فعال شده است و علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و دریافت اطلاعات دوره به آدرس fintechedu.ir مراجعه نمایند.